Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bortskeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Keräkaalia
2 kpl
Punajuurta
3 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Palsternakka
1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
2 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
1 kpl
Smetanaa
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 dl
Mauste- tai suolakurkkukuutioita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja suikaloi kaali. Pese, kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat ja palsternakka.

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot, paloitellut kasvikset ja balsamiviinietikka. Keitä kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku.

Tarjoa smetanan, hunajan ja maustekurkkukuutioiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 12.8.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

223

935

12,0 g

7,5 g

21,5 g

19,5 g

5,5 g

3,5 g

2,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 l Vettä,

1 dl Mauste- tai suolakurkkukuutioita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli