Yrttitomaattikastiketta ja nuudeleita

28.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrttitomaattikastiketta ja nuudeleita

Ainekset

4 annosta
1 8 tomaattia
2 1 salaattisipuli
3 2 - 3 valkosipulinkynttä
4 1 punainen paprika
5 1 rkl soijakastiketta
6 1 tl sokeria
7 rouhittua mustapippuria
8 0,5 dl pilkottua persiljaa
9 2 rkl pilkottua basilikaa
10 (vettä)
11 (100 g fetajuustoa)
12 öljyä paistamiseen
Lisäksi
1 nuudeleita tai spagettia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 54 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 4 g 17 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 504 2016
Energiaa kcal 120 482

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita tomaatit ja poista pehmeä sisus. Kuori sipuli ja paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi. Kuumenna vokkipannu ja kuumenna siinä öljy. Lisää sipuli-, valkosipuli- ja paprikapalat. Sekoita aineita hetken ajan ja lisää sitten tomaattipalat. Mausta soijalla, sokerilla ja tuoreilla yrteillä. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa keitettyjen nuudeleiden kera ja lohko halutessasi annoksen päälle fetajuustoa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5