Yrttinen uuni-mantelikala

5.1.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrttinen uuni-mantelikala

Ainekset

4 annosta
1 400 g pakasteseitiä paloina
2 suolaa
3 valkopippuria
Päälle
1 0,75 dl korppujauhoja
2 2 dl kevyt kermaa
3 1,5 dl mantelilastuja
4 1 kananmuna
5 1 tl suolaa
Väliin
1 0,5 dl silputtua tuoretta sitruunamelissaa
2 0,5 dl silputtua tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 44 g
Proteiinia 28 g 113 g
Rasvaa 22 g 86 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 458 5834
Energiaa kcal 348 1394

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ripottele sulille kalapaloille suolaa ja valkopippuria ja pane palat reunallisen voidellun uunivuoan pohjalle. Sekoita keskenään loput aineet, mutta säästä ½ dl mantelilastuista päällysteen päälle. Yhdistä yrttisilppu ja levitä se kalapalojen päälle. Jaa mantelipäällyste yrttisilpun päälle ja ripottele pinnalle vielä loput mantelilastut. Paista vuokaa 200 asteessa noin ½ tunnin ajan.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala manteli seiti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5