Yrttinen tomaatti-sipulisalaatti

11.2.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrttinen tomaatti-sipulisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 punasipuli
2 1 rkl punaviinietikkaa
3 1 tl sokeria
4 ripaus suolaa
5 2 rkl öljyä
6 4 keskikokoista tomaattia
7 3 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 23 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 384 1536
Energiaa kcal 92 367

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka. Lisää joukkoon sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia. Nosta sipulirenkaat nesteestä ja sekoita nesteen joukkoon öljy ja hienonnettu persilja. Viipaloi tomaatit ja nostele lautaselle. Aseta päälle marinoituneet sipulirenkaat. Valuta päälle persiljaseos.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: basilika salaatti tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5