Yrttinen fileerulla

21.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrttinen fileerulla

Ainekset

4 annosta
1 600 - 700 g naudan fileetä
2 suolaa
3 rouhittua mustapippuria
4 öljyä tai margariinia paistamiseen
Täyte:
1 150 g maustamatonta tuorejuustoa
2 1 dl tuoreita yrttejä silputtuna, esim. persilja, basilika, ruohosipuli
3 5 aurinkokuivattua tomaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 10 g
Proteiinia 35 g 140 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 257 5029
Energiaa kcal 300 1202

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuivaa filee ja poista siitä paksut kalvot. Halkaise fileetä pituussuunnassa niin, että voit avata sen. Nuiji lihaa ohuemmaksi. Yhdistä silputut yrtit ja tomaatit notkistetun tuorejuuston sekaan. Levitä täyte tasaisesti fileen sisäpinnalle ja kääri filee rullalle. Sido se vielä kiinni narulla. Kuumenna pannu rasva ja ruskista filee siinä molemmin puolin. Hiero pintaan suolaa ja pippuria ja sulje paistopussiin. Kypsennä fileetä 175 asteessa fileen koosta riippuen noin tunnin ajan, kunnes se on kypsää. Anna lihan vetäytyä noin 10 minuuttia uunista ottamisen jälkeen ennen leikkaamista. Tarjoa esimerkiksi yrteillä ja paistetuilla sienillä maustetun riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5