Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrttinen broilerinmaksakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Broilerinmaksaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulink ynttä murskattuna
3 dl
Kuohu- tai ruoanvalmistuskermaa
2 dl
Vettä
2 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Pippurisekoitusta
1/2 tl
Sokeria
1 rkl
Tuoretta basilikaa silputtuna
1/2 rkl
Tuoretta meiramia silputtuna
1/2 rkl
Tuoretta salviaa silputtuna
Rasvaa tai öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Siisti maksa kalvoista ja leikkaa se annospaloiksi. Paista palat nopeasti kuumalla pannulla rasvassa. Kaada palat kattilaan. Kuori ja silppua sipulit pieneksi. Kuullota sipulisilppu yhdessä murskattujen valkosipulinkynsien kanssa. Kaada kuullotetut sipulit kattilaan ja lisää kerma, tomaattipyree, sokeri ja mausteet. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes maksat ovat kypsiä. Lisää yrtit ja tarjoile heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
Julkaistu: 21.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.