Yrttimarinoidut kasvikset

21.2.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrttimarinoidut kasvikset

Ainekset

6 annosta
1 1 pieni kesäkurpitsa
2 1 punainen paprika
3 8 kirsikkatomaattia
4 1 dl kivettömiä oliiveja
Marinadi
1 1 dl oliiviöljyä
2 0,5 dl sitruunamehua
3 0,5 dl balsamico-viinietikkaa
4 1 rkl juoksevaa hunajaa
5 1 murskattu valkosipulinkynsi
6 0,5 tl rosmariinia
7 0,5 tl timjamia
8 0,5 tl oreganoa
9 0,5 tl chilirouhetta
10 1 tl suolaa
11 3 rkl persiljasilppua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 39 g
Proteiinia 1 g 5 g
Rasvaa 16 g 98 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 744 4463
Energiaa kcal 178 1067

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kesäkurpitsa noin sentin viipaleiksi ja puolita viipaleet. Leikkaa paprika suikaleiksi. Pane kesäkurpitsa ja paprika uunivuokaan, lorauta päälle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Tee tomaatteihin pienet viillot. Kasta tomaatit pariksi sekunniksi kiehuvaan veteen ja kuori ne. Pane kasvikset ja oliivit kulhoon. Sekoita marinadi ja kaada kasvisten päälle. Anna maustua yön yli. Ripottele päälle persiljasilppua.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5