Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrttimarinadi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Palaa
Fork and knife
1 Palaa
Jauha marinadi morttelissa yrteistä ja valkosipulista, sekoita mukaan sitruunanmehua ja öljyä. Mausta. Anna grillilihan marinoitua herkullisen meheväksi – tämä helppo yrttimarinadi sopii erityisesti naudanlihalle.

Ainekset

1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa
1 tl
Kuivattua rosmariinia
1/2 tl
Merisuolahiutaleita
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sitruunan puristettu mehu
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria
1 dl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Revi basilikanlehdet mortteliin ja lisää rosmariini ja suola. Jauha seosta ja lisää ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Jauha seosta, kunnes ainekset sekoittuvat toisiinsa. Lisää sitruunanmehu, pippuri ja öljy.

1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa
1 tl
Kuivattua rosmariinia
1/2 tl
Merisuolahiutaleita
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sitruunan puristettu mehu
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria
1 dl
Oliiviöljyä
2

Hiero marinadi lihan pintaan ja anna marinoitua huoneenlämmössä tunnin ajan ennen grillaamista tai vuorokauden ajan jääkaapissa. Pyyhi lihan pinta kuivaksi talouspaperilla ennen grillaamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 25.6.2012
|
Muokattu: 25.5.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.