Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrttimaissit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Viimeistele grillatut maissit helpolla, kolmen aineksen yrtti-valkosipulivoilla. Superhelppo grillilisuke!

Ainekset

6 kpl
esikeitettyä maissia

Voi-yrttikastike

100 g
Voita
1/2 dl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa maissit neljään osaan. Grillaa kuumalla grillillä käännellen, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Nosta maissit kulhoon.

6 kpl
esikeitettyä maissia
2

Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon hienonnetut yrtit ja puristetut valkosipulinkynnet. Valuta voi-yrttiseos lämpimille maisseille ja kääntele sekaisin. Tarjoa heti.

2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa
100 g
Voita
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
|
Muokattu: 27.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

177

740

14,0 g

8,8 g

10,7 g

1,7 g

1,5 g

1,5 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli