Yrttikuorrutettu porsaan ulkofilee

25.8.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrttikuorrutettu porsaan ulkofilee

Ainekset

5 annosta
1 1 kg porsaan ulkofileetä
2 1 tl suolaa
3 1 tl pippuria
Yrttikuorrutus:
1 3 dl tuoreita yrttejä (basilikaa, persiljaa, ruohosipulia)
2 2 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
3 4 rkl öljyä
4 2 rkl sinappia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 29 g
Proteiinia 43 g 215 g
Rasvaa 21 g 103 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 592 7961
Energiaa kcal 381 1903

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön. Poista rasva fileen pinnalta ja mausta liha suolalla ja pippurilla. Mittaa yrtit painamalla ne mitta-astiaan. Valmista kuorrutus tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa sekoittamalla yrtit, leipäviipaleet, öljy ja sinappi tasaiseksi tahnaksi. Levitä yrttikuorrutus lihan pinnalle. Työnnä paistomittari lihaan ja kypsennä 175 asteessa, kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta. Peitä filee foliolla, anna seistä noin 15 minuuttia ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoile perunoiden, salaatin ja omenaisen kastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5