Wieniläiset murekepihvit

20.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

4 annosta
1 500 g jauhelihaa
2 1 iso sipuli
3 2 - 3 valkosipulin kynttä puserrettuna
4 1 dl korppujauhetta
5 1 dl vettä
6 1 dl kuohukermaa
7 1 tl suolaa
8 2 munaa
9 1 tl pippuriseosmaustetta
10 1 tl paprikaa
11 0,5 tl nelimaustetta tai hienonnettua maustepippuria
Paistamiseen:
1 1 rkl öljyä ja voita
Pinnalle:
1 sitruunaviipaleita
2 anjovisfileitä
3 kapriksia
4 persiljaa tai ruohosipulia

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita peruslihamureketaikina ja lisää siihen muut aineet. Muovaa mureke isoiksi pihveiksi ja kypsennä ne hitaasti molemmin puolin paistinpannulla.Nosta jokaisen kuuman pihvin päälle sitruunaviipale ja kierrä sen päälle anjovisfilee rullaksi. Nosta rullan sisään kapriksia. Koristele rulla pienellä persiljatupsulla tai ruohosipulisilpulla.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5