Vuohenjuustosalaatti

25.10.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vuohenjuustosalaatti

Ainekset

5 annosta
1 1 ruukku salaattia
2 1 rasia kirsikkatomaatteja
3 2 päärynää
4 1 dl pähkinöitä
5 2 kokonaista, paahdettua valkosipulia
6 200 g vuohenjuustoa
7 1 rkl hunajaa
Kastike:
1 1 rkl hunajaa
2 1 rkl balsamiviinietikkaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 75 g
Proteiinia 6 g 28 g
Rasvaa 14 g 71 g
Kuitua 6 g 29 g
Energiaa kJ 883 4414
Energiaa kcal 211 1055

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja valuta salaatti. Pese tomaatit ja halkaise halutessasi. Kuori ja viipaloi päärynät. Kokoa salaatti salaatinlehdistä, tomaateista, päärynästä, pähkinöistä ja etukäteen paahdetuista valkosipuleista. Sekoita salaatinkastike hunajasta ja balsamiviinietikasta. Viipaloi vuohenjuusto ja paista viipaleita pannulla niin kauan, että ne alkavat hieman sulaa. Valuta viipaleille hieman hunajaa pinnalle ja nosta viipaleet salaatin päälle. Lisää kastike joukkoon ja tarjoile hyvän leivän kanssa tai aterian lisänä.Paahdetut valkosipulit

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5