Vuohenjuustopunajuuret

27.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vuohenjuustopunajuuret

Ainekset

4 annosta
1 4 punajuurta
2 8 vuohenjuustoviipaletta
3 5 rkl hunajaa
4 2 tl kuivattua rosmariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 113 g
Proteiinia 13 g 52 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 974 3897
Energiaa kcal 233 931

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä punajuuret kypsiksi kiehuvassa vedessä. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa vuohenjuustosta noin 2 cm:n paksuisia viipaleita ja aseta leivinpaperin päälle uunipellille. Kiehauta hunaja ja rosmariini kattilassa. Valele juustoviipaleet yrttihunajalla, säästä seosta hieman kattilaan. Paista juustoviipaleita noin minuutti grillivastuksella kuumassa uunissa, kunnes juusto hieman sulaa. Kuori ja viipaloi punajuuret lautasille. Asettele päälle vuohenjuustoviipaleet. Sivele annoksiin loput rosmariinihunajasta. Tarjoa alkupalana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: punajuuri vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5