Vuohenjuustopiirakka

12.7.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vuohenjuustopiirakka

Ainekset

8 annosta
1 1 paketti pakastepiirakkataikinaa
Täyte:
1 300 g parsakaalia
2 10 viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja
3 2 dl ruokakermaa
4 2 kananmunaa
5 0,25 tl suolaa
6 0,25 tl mustapippuria
7 200 g chevre- eli vuohenjuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 222 g
Proteiinia 10 g 79 g
Rasvaa 22 g 176 g
Kuitua 4 g 33 g
Energiaa kJ 1 462 11694
Energiaa kcal 349 2795

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Irrota parsakaalista kukat ja höyrytä ne puolikypsäksi mikrossa tai kattilassa. Käytä varret vaikkapa kasvissosekeittoon tai kasvispihveihin. Paloittele aurinkokuivatut tomaattiviipaleet kolmeen osaan. Sekoita ruokakerman joukkoon kanamunat, suola ja mustapippuri. Viipaloi vuohenjuusto. Painele sulanut piirastaikina voideltuun, pyöreään vuokaan. Nosta pinnalle parsakaalit, tomaatinpalat ja vuohenjuusto. Kaada päälle kerma-kananmunaseos ja paista piirasta 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5