Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustokohokas

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

250 g
Maitorahkaa
150 g
Pehmeää vuohenjuustoa
4 kpl
Keltuaista
2 dl
Juustoraastetta
1 tl
Suolaa
Ripaus rouhittua valkopippuria ja muskottipähkinää
4 kpl
Valkuaista

Vuokiin

Margariinia ja korppujauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita maitorahka, pehmeä vuohenjuusto, keltuaiset sekä juustoraaste tasaisesti sekaisin. Mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita ne varovasti nostellen taikinaan. Voitele ja korppujauhota annosvuoat (0,3 l) huolellisesti. Kaada taikinaa vuokiin puoleen väliin saakka. Paista uunin alaosassa 200 asteessa 35-40 minuuttia. Älä avaa uunia kypsennyksen aikana. Tarjoa välittömästi salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.