Vuohenjuusto-punajuurivuoka

20.9.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Ainekset

4 annosta
1 1 kg punajuuria
2 2 rkl oliiviöljyä
3 0,5 tl suolaa
4 0,5 tl mustapippuria
5 1 tl kuivattua minttua
6 1 tl rakuunaa
7 3 rkl hunajaa
8 1 pussi (à 70 g) saksanpähkinöitä
9 300 g pehmeää vuohenjuustoa
10 1 punasipuli

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 129 g
Proteiinia 11 g 44 g
Rasvaa 30 g 119 g
Kuitua 9 g 37 g
Energiaa kJ 1 843 7373
Energiaa kcal 440 1762

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä punajuuret kypsiksi. Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään öljy, mausteet ja hunaja. Rouhi joukkoon saksanpähkinät. Kaada seos punajuuriviipaleiden joukkoon. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Lado uunivuokaan vuorotellen punajuuri-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros. Kypsennä uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5