Vorschmack

19.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vorschmack

Ainekset

4 annosta
1 500 g kypsää (palvattua) lampaanpaistia
2 1 prk anjovista
3 1 iso sipuli
4 2 - 3 valkosipulinkynttä
5 1 rkl margariinia
6 3 rkl tomaattisosetta
7 3 dl lihalientä
8 mustapippuria
Lisäksi
1 smetanaa, kuutioitua etikkapunajuurta ja maustekurkkua
2 uuniperunoita tai muusia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 32 g 126 g
Rasvaa 19 g 76 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 357 5428
Energiaa kcal 324 1297

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Lammas

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele liha. Kuori ja silppua sipuli ja ruskista kevyesti rasvassa pannussa. Jauha liha ja anjovikset liemineen sekä sipuli lihamyllyssä tai hienonna ne monitoimikoneessa. Siirrä seos kattilaan ja lisää tomaattisose ja lihalientä sen verran, että saat puuromaisen seoksen. Keittele seosta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia, jotta maut tasaantuvat. Tarkista maku. Tarjoa uuniperunoiden tai perunasoseen, smetanan, kurkku- ja punajuurikuutioiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5