Vokatut kurkut

23.3.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vokatut kurkut

Kurkkuakin voi vokata! Vokattu kurkku maistuu mm. lihan, kanan tai kalan lisäkkeenä. Katso helpon, munattoman ja gluteenittoman kasvislisäkkeen ohje.

Ainekset

4 annosta
1 1 kurkku
2 1 rkl oliiviöljyä
3 1 rkl valkoviinietikkaa
4 1 rkl hunajaa
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhitta mustapippuria
7 0,5 dl hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 22 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 4 g 14 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 237 947
Energiaa kcal 56 226

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele, halkaise ja viipaloi kurkku. Kuumenna pannulla öljy ja paista kurkkuviipaleet nopeasti öljyssä. Mausta valkoviinietikalla, hunajalla ja suolalla. Nosta tarjoilukulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: hunaja kurkku tilli vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5