Voitaikinataskut

21.4.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Voitaikinataskut

Ainekset

24 kappaletta
1 1 paketti (250 g/4 kpl) kaulittuja lehtitaikinalevyjä
2 1 kananmuna
3 2 rkl unikon- tai seesaminsiemeniä
Täyte
1 200 g maksapasteijaa
2 0,5 dl kermaa
3 1 herkkukurkku

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 111 g
Proteiinia 2 g 50 g
Rasvaa 7 g 158 g
Kuitua 0 g 8 g
Energiaa kJ 360 8642
Energiaa kcal 86 2065

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinalevyt leivinpaperin päällä. Leikkaa jokainen levy kuudeksi neliöksi. Sivele neliöt vatkatulla munalla ja ripottele pinnalle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia.

Anna neliöiden jäähtyä ja halkaise ne. Pehmennä maksapasteija kermalla. Hienonna kurkku ja lisää joukkoon. Lusikoi seosta pohjien päälle ja paina päälle kansi. Kiinnitä cocktailtikuilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5