Viikunakompotti

27.8.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Viikunakompotti

Mehevistä viikunoista valmistuu aromikas kompotti eli hilloke, joka sopii hyvin erilaisten juustojen seuraan.

Ainekset

6 annosta
1 6 viikunaa
2 1 appelsiini
3 2 rkl appelsiinin mehua
4 1 dl ruokokidesokeria
5 1 rkl konjakkia tai sitruunamehua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 148 g
Proteiinia 1 g 5 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 469 2814
Energiaa kcal 112 673

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele viikunat ja poista kovat kannat. Pilko pieniksi. Pese ja raasta appelsiinin kuori, purista mehu.
Mittaa kattilaan 2 rkl appelsiinin mehua ja muut ainekset. Keitä 5 minuuttia. Mausta konjakilla tai sitruunamehulla. Purkita.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: appelsiini viikuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5