Viikonlopun kananuudeli

7.11.2006
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Viikonlopun kananuudeli

Ainekset

6 annosta
1 300 g maustettuja broilerisuikaleita
Maustekastike
1 1 prk lasten mango- tai omenasosetta
2 1 rkl soijakastiketta
3 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
4 2 rkl limetin- tai sitruunanmehua
5 2 rkl raastettuainkivääriä
6 1 rkl makeaa chilikastiketta
7 2 rkl fariinisokeria
Lisäksi
1 3 rkl öljyä
2 1 sipuli
3 2 eri väristä paprikaa
4 4 viipaletta säilykeananasta tai pala tuoretta
5 180 g katkarapuja
6 (tuoretta korianteria)
sekä
1 250 g nuudeleita
2 vettä keittämiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 39 g 234 g
Proteiinia 21 g 126 g
Rasvaa 9 g 56 g
Kuitua 3 g 18 g
Energiaa kJ 1 372 8231
Energiaa kcal 328 1967

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna, Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä nuudelit väljässä vedessä. Sekoita maustekastikkeen ainekset. Paloittele kasvikset. Kuumenna öljy pannussa ja paista broilerisuikaleet ja sipuli kevyesti. Siirrä pois pannulta. Paista paloiteltuja paprikoita ja porkkanoita öljyssä noin viisi minuuttia. Siirrä pois pannulta. Paista lopuksi katkaravut.Valuta kypsät nuudelit. Yhdistä ruoka isossa kattilassa. Sekoita maustekastike nuudeleihin ja lisää broilerinpalat, kasvikset, katkaravut sekä viimeiseksi ananaspalat. Kuumenna tarvittaessa. Lisää reilusti hienonnettua tuoretta korianteria juuri ennen tarjoilua.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5