Vihreitä kasviksia hapanimeläkastikkeessa

28.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vihreitä kasviksia hapanimeläkastikkeessa

Ainekset

4 annosta
1 1 pieni parsakaali
2 1 sellerinvarsi
3 2 dl vihreitä papuja
4 1 pieni purjo
5 1 vihreä paprika
6 1 pieni kesäkurpitsa
7 5 - 6 vartta kevätsipulia tai nippu ruohosipulia
8 öljyä paistamiseen
Hapanimeläkastike
1 1,5 dl ananasmehua
2 1 rkl valkoviinietikkaa
3 1 rkl fariinisokeria
4 1 rkl soijaa
5 2 - 3 valkosipulinkynttä
6 0,5 - 1 rkl maissitärkkelysjauhoja
7 (1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 72 g
Proteiinia 6 g 23 g
Rasvaa 1 g 4 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 446 1785
Energiaa kcal 107 427

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Kiinalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja paloittele kasvikset sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja sekoita maissijauho pieneen määrään vettä. Kuumenna vokkipannu ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa lisää parsakaali ja selleripalat sekä pavut. Sekoita parin minuutin ajan ja lisää loput kasviksista. Kääntele kasviksia hetken ajan.KastikeKaada kastikeaineet pannulle lukuun ottamatta maissijauhoseosta. Lisää maissijauhot lopuksi pannulle ohuena nauhana koko ajan ruokaa sekoittaen. Anna ruoan kiehahtaa ja koristele halutessasi auringonkukansiemenillä.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5