Vihreät pavut ranskalaisittain

20.2.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vihreät pavut ranskalaisittain

Vihreistä pakastepavuista syntyy maukas ja monikäyttöinen lisäke helposti ja edullisesti. Sitruuna ja yrtit maustavat pavut herkullisiksi.

Ainekset

4 annosta
1 450 g vihreitä pakastepapuja
2 1 sipuli
3 2 valkosipulinkynttä
4 2 rkl voita tai öljyä
5 3 rkl silputtua persiljaa ja/tai ruohosipulia
6 1 rkl sitruunanmehua
7 (raastettua sitruunankuorta)
8 ripaus suolaa
9 ripaus mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 16 g
Proteiinia 3 g 11 g
Rasvaa 6 g 24 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 340 1359
Energiaa kcal 81 325

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Maidoton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Ranskalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Höyrytä papuja pari minuuttia vähässä vedessä. Kaada siivilään. Silppua sipuli ja persilja ja/tai ruohosipuli, viipaloi valkosipulinkynnet.

Kuumenna rasva kattilassa, lisää silputut kasvikset ja kuullota hetki. Kääntele sekaan pavut, kuumenna ja mausta sitruunamehulla (ja -kuoriraasteella), suolalla sekä pippurilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5