Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreä salaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lisää halutessasi salaattiin juustoa, niin se muuttuu ruokaisammaksi.

Ainekset

1 kpl
Kerä lehtisalaattia
2 kpl
Kiiviä
Mintun ja basilikan lehtiä
Sormisuolaa
Mustapippuria
1 - 2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese salaatinlehdet, kuivaa ja revi lehdet. Kuori ja viipaloi kiivit. Pane ainekset kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle yrtit. Kääntele öljy salaattiin juuri ennen tarjoamista.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

108

452

7,5 g

1,0 g

6,5 g

6,0 g

2,5 g

0,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Mintun ja basilikan lehtiä,

Sormisuolaa,

Mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli