Vihreä lohipasta

24.3.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vihreä lohipasta

Ainekset

4 annosta
1 300 g pennepastaa
2 1 pussi (200 g) pakasteparsakaalia
3 300 g lohta
4 1 rkl margariinia
5 ripaus suolaa ja rouhittua valkopippuria
6 1 punainen paprika
7 2 - 3 vartta kevätsipulia
Avokadokastike
1 1 pieni avokado
2 4 rkl sitruunamehua
3 1 ruukku persiljaa
4 muutama tippa tabascoa
5 3 rkl oliiviöljyä
6 2 rkl vettä
7 0,75 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 54 g 214 g
Proteiinia 26 g 102 g
Rasvaa 30 g 118 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 2 441 9764
Energiaa kcal 584 2334

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista ensin avokadokastike. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha teholeikkurin kulhoon. Lisää muut ainekset ja aja tasaiseksi sosemaiseksi kastikkeeksi.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Kuumenna jäiset parsakaalit kuumassa pastavedessä juuri ennen pastan valuttamista.Lisää kastike lämpimän pastan ja parsakaalien joukkoon. Sekoita kevyesti.Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa pieniksi annoskuutioiksi. Paista lohikuutiot margariinissa käännellen. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.Halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Lisää paprikat ja hienonnetut kevätsipulit pannulle lohipalojen joukkoon. Lisää pastan joukkoon lohet, paprikat ja kevätsipulit. Annostele lämmin pasta lautasille.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: avokado lohi lohifilee pasta
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5