Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreä lasagne

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

9 kpl
Vihreää lasagnelevyä

Pinaattitäyte

150 g
Pakastepinaattia
250 g
Yrteillä maustettua raejuustoa
(ripaus muskottipähkinää)
Ripaus suolaa

Juustokastike

3 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
5 rkl
Vehnäjauhoja
8 dl
Maitoa
150 g
Emmentaljuustoraastetta
1 tl
Oreganoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita keskenään sula valutettu pinaatti ja loput pinaattitäytteen aineksista. Kuullota kattilan pohjalla öljyssä kuorittu ja silputtu sipuli. Lisää vehnäjauhot ja sekoita. Kaada maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Sekoita, kunnes kastike kiehahtaa. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Lisää juustoraaste ja oregano. Levitä voidellun vuoan pohjalle kerros juustokastiketta, sen päälle lasagnelevyjä, sitten pinaattitäytettä ja taas lasagnelevyjä ja kastiketta. Jatka samoin, kunnes kaikki täytteet on käytetty. Jätä päällimmäiseksi kerros juustokastiketta. Paista lasagnea uunissa 225 asteessa 40-50 minuuttia. Tarjoa leivän ja raikkaan salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.