Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreä kierrepastasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

250 g
Kierrepastaa
Tilkka öljyä
1/2 kpl
Pientä kesäkurpitsaa
1 kpl
Vihreä paprika

Kastike

1 dl
Öljyä
1 dl
Silputtua tuoretta persiljaa
1/2 dl
Silputtua tuoretta basilikaa
1 rkl
Silputtua tuoretta oreganoa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Ripaus suolaa
Ripaus mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Pieni kesäkurpitsa ja paprika pieneksi ja kuullota paloja pannulla öljyssä parin minuutin ajan. Pane tehosekoittimeen öljy, yrtit ja murskatut valkosipulit ja käynnistä kone. Anna seoksen käydä tasaiseksi. Sekoita öljy-yrttiseos sekä vihannespalat pastan sekaan ja mausta salaatti suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.