Vietnamilainen pho-keitto

7.1.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vietnamilainen pho-keitto

Ainekset

4 annosta
1 1,5 l lihalientä
2 2 valkosipulinkynttä
3 1 kanelitanko
4 pala tuoretta inkivääriä
5 400 g jauhelihaa
6 1 sipuli
7 300 g parsakaalia
8 200 g pitkiä vihreitä pakastepapuja
9 0,5 dl soijakastiketta
10 0,5 dl limetin mehua
11 200 g nuudeleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 46 g 186 g
Proteiinia 38 g 152 g
Rasvaa 20 g 82 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 2 208 8833
Energiaa kcal 528 2111

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Thaimaalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta lihaliemi kattilassa. Lisää murskattu valkosipuli ja kanelitanko. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä 5 minuuttia. Paista jauheliha pannulla. Kuori ja hienonna sipuli joukkoon ruskistuksen loppuvaiheessa. Leikkaa parsakaali nupuiksi.

Lisää keittoon parsakaali, pavut, soijakastike ja mehu sekä nuudelit hieman paloiteltuina. Keitä 5 minuuttia. Annostele kulhoihin keittoa ja päälle jauheliha-sipuliseosta.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5