Vesimelonisalaatti kreikkalaisittain

1.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vesimelonisalaatti kreikkalaisittain

Ainekset

4 annosta
1 500 g vesimelonia
2 200 g fetajuustoa
3 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
4 3 rkl oliiviöljyä
5 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
6 3 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 40 g
Proteiinia 8 g 33 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 094 4374
Energiaa kcal 261 1045

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista melonista kuori ja siemenet. Leikkaa hedelmäliha reiluiksi kuutioiksi. Kuutioi juusto. Nostele annoskulhoihin kerroksittain vesimelonia, juustoa ja oliiveja. Valuta pinnalle öljyä. Mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5