Vesimeloni-mansikkasalaatti

17.5.2015
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vesimeloni-mansikkasalaatti

Kesäinen vesimeloni-mansikkasalaatti maistuu lounaana tai grilliruokien lisäkkeenä. Fetajuusto tuo salaattiin ruokaisuutta.

Ainekset

6 annosta
1 0,5 vesimelonia
2 1 punasipuli
3 250 g mansikoita
4 1 paketti (200 g) fetajuustoa
5 1 dl mustia, kivettömiä oliiveja
6 1 ruukku rucolaa
7 3 rkl oliiviöljyä
8 ripaus suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 102 g
Proteiinia 7 g 40 g
Rasvaa 14 g 84 g
Kuitua 3 g 19 g
Energiaa kJ 946 5673
Energiaa kcal 226 1356

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Perkaa ja halkaise mansikat. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Paloittele fetajuusto.

Sekoita ainekset tarjoiluastiaan oliivien ja rucolan kanssa. Valuta pinnalle öljyä. Mausta salaatti suolalla ja pippurilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5