Vehnähiutale-mustikkapuuro

26.9.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vehnähiutale-mustikkapuuro

Ainekset

5 annosta
1 1 l vettä
2 4 dl vehnähiutaleita
3 200 g mustikoita
4 0,5 dl sokeria
5 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 126 g
Proteiinia 3 g 14 g
Rasvaa 1 g 4 g
Kuitua 4 g 22 g
Energiaa kJ 502 2511
Energiaa kcal 120 600

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon vehnähiutaleet. Anna puuron hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon pakastemustikat ja mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: mustikka puuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5