Vegaaninen yrttituorejuusto

16.8.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vegaaninen yrttituorejuusto

Liotetuista cashewpähkinöistä valmistuu helposti vegaanillekin sopiva yrttilevite.

Ainekset

1 1 pussi (170 g) cashewpähkinöitä
2 3 dl vettä
3 1 sitruunan mehu
4 2 rkl maustamatonta soijavalmistetta ("jogurttia")
5 0,5 rkl öljyä
6 2 dl persiljaa, ruohosipulia tai tilliä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 39 g
Proteiinia 36 g
Rasvaa 86 g
Kuitua 8 g
Energiaa kJ 4492
Energiaa kcal 1074

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liota pähkinöitä vedessä vähintään 4 tuntia tai yön yli.

Valuta pähkinät. Laita ne, sitruunamehu, soijavalmiste ja öljy tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi, noin 5 minuuttia.

Hienonna yrtit ja sekoita tahnaan. Levite säilyy jääkaapissa 3–4 päivää.

Teksti:
Kuvat: Pia Inberg
© SOK
Avainsanat: cashewpähkinä juusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5