Värikkäät kalkkunapihvit

23.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Värikkäät kalkkunapihvit

Ainekset

1 400 g kalkkunajauhelihaa
2 0,5 dl kevytkermaa
3 2 rkl korppujauhoja
4 2 pientä eriväristä paprikaa
5 noin 8 cm pala purjon vihreää osaa
6 1 kananmuna
7 0,5 tl kuivattua rakuunaa
8 0,5 tl kurkumaa
9 1 tl suolaa
10 valkopippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 28 g
Proteiinia 101 g
Rasvaa 31 g
Kuitua 8 g
Energiaa kJ 3362
Energiaa kcal 803

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko pestyt paprikat ja purjo pieneksi silpuksi ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada paprika-purjoseos kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä ja paista niitä öljytyllä pannulla molemmin puolin noin 4-5 minuuttia.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5