Värikäs makaronisalaatti

28.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Värikäs makaronisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (200 g) pakasteherne-maissi-paprikasekoitusta
2 3 porkkanaa
3 4 dl keitettyä makaronia (2 dl raakaa)
4 2 kananmunaa
5 0,5 prk (à 400 g/225 g) säilöttyjä vihreitä papuja
6 1 prk (à 185 g/140 g) tonnikalahitaleita
7 1 paprika
Kastike:
1 1 prk kermaviiliä
2 0,5 tl suolaa
3 0,25 tl mustapippuria
4 2 tl kuivattua yrttisekoitusta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 139 g
Proteiinia 20 g 79 g
Rasvaa 14 g 54 g
Kuitua 6 g 23 g
Energiaa kJ 1 435 5739
Energiaa kcal 343 1372

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata ja valuta herne-maissi-paprikasekoitus. Kuori ja kuutioi porkkanat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsäksi ja valuta. Keitä makaroni ja kananmunat kypsiksi. Anna kananmunien jäähtyä, kuori ja soseuta ne kevyesti haarukalla. Valuta pavut ja tonnikala liemistään. Pese ja poista paprikasta siemenet. Kuutioi se. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja yhdistä muuhun salaattiin. Anna vetäytyä hetken kylmässä ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5