Värikäs jauheliha-kasvispata

12.7.2006
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Värikäs jauheliha-kasvispata

Ainekset

5 annosta
1 2 sipulia
2 2 valkosipulin kynttä
3 1 keltainen paprika
4 1 punainen paprika
5 1 kesäkurpitsa
6 400 g jauhelihaa
7 1 prk tomaattimurskaa
8 2 tl pizzamaustetta
9 1 tl suolaa
10 0,5 tl mustapippurirouhetta
11 1 tl chilijauhetta halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 52 g
Proteiinia 18 g 92 g
Rasvaa 5 g 23 g
Kuitua 3 g 17 g
Energiaa kJ 667 3337
Energiaa kcal 160 798

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja kuutioi paprikat. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se.

Paista jauheliha korkeareunaisessa paistinpannussa tai padassa. Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista käännellen. Lisää paprikat, kesäkurpitsa, tomaattimurska ja mausteet.

Kypsennä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen ja tarjoile pata riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5