Vaniljaiset klementiinit

Tarjoa vanilja-sokeriliemessä maustuneet klementiinit suklaajäätelön tai -kastikkeen kanssa. Lisää koristeeksi halutessasi granaattiomenan siemeniä.
Ainekset
1 | 6 | klementiiniä |
2 | 1 dl | vettä |
3 | 1 dl | sitruunamehua |
4 | 1 | vaniljatanko |
5 | 2 dl | sokeria |
Ravintoaineet
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 53 g | 211 g |
Proteiinia | 1 g | 3 g |
Rasvaa | 0 g | 1 g |
Kuitua | 2 g | 9 g |
Energiaa kJ | 953 | 3811 |
Energiaa kcal | 228 | 911 |
Reseptitiedot
Ruokavalio | Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani |
Ruokalajit | Jälkiruoat |
Pääruoka-aine | Hedelmät |
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet
Mittaa vesi, sitruunamehu ja sokeri kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Lisää tangot ja hauduta hetki.
Kuori ja puolita klementiinit. Lisää puolikkaat kuumaan liemeen ja hauduta pari minuuttia. Anna hedelmien jäähtyä liemessä.