Vaniljainen vispipuuro

24.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vaniljainen vispipuuro

Ainekset

4 annosta
1 1 l vettä
2 250 g puolukoita
3 1,5 dl sokeria
4 1,5 dl mannasuurimoita
5 2 tl vaniljasokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 62 g 248 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 1 g 3 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 150 4598
Energiaa kcal 275 1099

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kattilaan vesi ja puolukat. Keitä noin 10 minuuttia. Lisää sokeri ja vatkaa joukkoon mannasuurimot. Hauduta vielä 10 minuuttia. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja jäähdytä puuro kylmäksi. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Nauti kylmänä maidon kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: puolukka vispipuuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5