Vanilja-kaurarahka ja lämpimät marjat

18.3.2018
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vanilja-kaurarahka ja lämpimät marjat

Tämän vatsaa hellivän, c-vitamiinia ja kuitua sisältävän välipalan voi koululainen valmistaa itse.

Ainekset

4 annosta
1 2 prk (à 200 g) vaniljarahkaa
2 4 rkl kaurahiutaleita
3 1 pussi (200 g) marjasekoitusta (pakaste)
4 2 rkl hunajaa
5 0,5 tl jauhettua kanelia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 59 g
Proteiinia 1 g 5 g
Rasvaa 1 g 3 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 297 1188
Energiaa kcal 71 284

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (à 200 g) vaniljarahkaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Välipalat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Lusikoi rahka kulhoon. Sekoita kaurahiutaleet joukkoon.
  2. Kaada marjasekoitus paistinpannulle. Kuumenna keskilämmöllä, kunnes marjat ovat lämmenneet. Sekoita hunaja ja kaneli joukkoon.
  3. Jaa kaurarahka annoskulhoihin ja lusikoi lämpimät marjat päälle.
Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5