Vanhanajan silakkarullat

20.8.2008
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vanhanajan silakkarullat

Ainekset

4 annosta
1 600 g silakkafileitä
2 2 tl suolaa
3 musta- tai valkopippuria
4 1 pieni sipuli
5 3 rkl hienonnettua tilliä
6 2 dl vettä
7 0,5 dl väkiviinaetikkaa
8 1,5 rkl sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 19 g
Proteiinia 24 g 96 g
Rasvaa 13 g 53 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 986 3946
Energiaa kcal 236 943

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Silppua tilli. Aseta silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Sirottele pinnalle reilu teelusikallinen suolaa, pippuri, puolet sipulista sekä tillisilpusta. Kääri fileet rullalle pyrstöpuolesta alkaen ja aseta tiiviisti vieretysten uunivuokaan. Sirottele pinnalle loppu sipuli ja tilli. Sekoita veteen etikka, sokeri ja loppu suola. Kaada liemi vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpimänä tai hyvin jäähdytettynä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5