Valkoviinikastike

7.5.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkoviinikastike

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 1 rkl öljyä
3 1 tl vehnäjauhoja
4 2 dl valkoviiniä
5 2 dl kuohukermaa
6 2 rkl voita
7 suolaa
8 rouhittua valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 12 g
Proteiinia 2 g 6 g
Rasvaa 26 g 106 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 198 4793
Energiaa kcal 286 1146

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kuullota sipulia hetki, lisää vehnäjauhot joukkoon. Sekoita. Kaada joukkoon valkoviini ja kerma. Keitä välillä sekoittaen, kunnes nesteestä on haihtunut noin puolet. Mausta varoen suolalla. Soseuta kastiketasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää halutessasi vielä hieman voita joukkoon. Tarjoile heti paistetun kalan kastikkeena.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5