Valkosuklaakuorrutettu uuniherkku

25.4.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosuklaakuorrutettu uuniherkku

Ainekset

4 annosta
1 1 prk päärynöitä omassa liemessä(425/245 g)
2 2 dl pakastevadelmia
3 100 g valkosuklaata

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 85 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 9 g 36 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 744 2974
Energiaa kcal 178 711

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta päärynöistä liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Nostele päärynät uuninkestäviin annosvuokiin ja ripottele päälle muutamia vadelmia. Paloittele valkosuklaa ja jaa tasaisesti vuokiin. Nosta vuoat 200-asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi tai kunnes valkosuklaa on saanut hieman väriä.Läpötila 200 astettaPaistoaika 5 min

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5