Valkosuklaakonvehdit

9.10.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosuklaakonvehdit

Kolmen aineksen jääsuklaakarkkeja on helppo valmistaa myös perheen pienimpien kanssa.

Ainekset

30 kappaletta
1 200 g valkosuklaata
2 100 g kookosöljyä
3 1,5 rkl tomusokeria
Lisäksi
1 30 konvehtivuokaa
2 nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 120 g
Proteiinia 1 g 16 g
Rasvaa 6 g 170 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 286 8591
Energiaa kcal 68 2053

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon. Lisää kookosöljy, siivilöi tomusokeri joukkoon ja sekoita. Kuumenna seosta mikrossa pienellä teholla 30–45 sekunnin pätkissä välillä sekoitellen, kunnes seos on täysin sulanut ja tasainen.
  • Kaada seos konvehtivuokiin. Anna jäähtyä pari tuntia huoneenlämmössä. Ripottele halutessasi nonparelleja, karkki- tai pähkinärouheita tai kookoslastuja konvehtien pinnalle. Laita jääkaappiin kovettumaan vähintään kahdeksi tunniksi. Säilytä jääsuklaat jääkaapissa.
Teksti:
Kuvat: Ninna Lindström
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5