Valkosuklaa-puolukkamuffinit

24.7.2009
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosuklaa-puolukkamuffinit

Ainekset

12 kappaletta
1 2 munaa
2 2 dl sokeria
3 4 dl vehnäjauhoja
4 1 dl vehnäleseitä
5 2 tl leivinjauhetta
6 0,25 tl suolaa
7 2 tl vaniljasokeria
8 2 dl maitoa
9 3 rkl rypsiöljyä
10 100 g rouhittua valkosuklaata
11 1 dl pakastepuolukoita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 422 g
Proteiinia 5 g 57 g
Rasvaa 8 g 94 g
Kuitua 2 g 19 g
Energiaa kJ 969 11625
Energiaa kcal 232 2778

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munavaahtoon vuorotellen maidon, öljyn, valkosuklaan ja jäisien puolukoiden kanssa. Jaa taikina tasaisesti muffinivuokiin ja paista 200-asteissa uunissa 15–20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5