Valkosuklaa-jogurttimousse ja mango-minttusalsa

25.3.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosuklaa-jogurttimousse ja mango-minttusalsa

Ainekset

4 annosta
1 1 dl turkkilaista jogurttia
2 1 dl kuohukermaa
3 100 g valkosuklaata
Mango-minttusalsa
1 4 säilykemangoviipaletta
2 1 rkl hienonnettua minttua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 87 g
Proteiinia 4 g 15 g
Rasvaa 20 g 79 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 171 4683
Energiaa kcal 280 1119

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota jogurtti huoneenlämpöön 15 minuutiksi. Vaahdota kerma. Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Notkista jogurtti kulhossa ja sekoita joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Nostele joukkoon kermavaahto. Pilko mangot ja sekoita hienonnetun mintun kanssa. Jaa valkosuklaa-jogurttimousse annoskulhoihin ja nostele päälle mango-minttusalsaa.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5