Valkosipuliperunamuussi

26.9.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosipuliperunamuussi

Ainekset

4 annosta
1 4 isoa jahoista perunaa
2 3 valkosipulin kynttä
3 1 dl kuohukermaa
4 1 dl perunoiden keitinlientä
5 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 40 g
Proteiinia 2 g 6 g
Rasvaa 9 g 35 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 530 2120
Energiaa kcal 127 507

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta perunat ja lisää ruokakerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5