Valkosipulinen kastike anjoviksesta

5.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosipulinen kastike anjoviksesta

Ainekset

4 annosta
1 1 rkl oliiviöljyä
2 2 valkosipulinkynttä
3 60 g öljyyn säilöttyjä anjovisfileitä valutettuna
4 1 rkl hienonnettua kaprista
5 400 g tomaattimurskaa
6 1 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
7 1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 27 g
Proteiinia 5 g 20 g
Rasvaa 5 g 21 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 398 1592
Energiaa kcal 95 381

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane pannuun öljy, kuoritut ja litistetyt valkosipulinkynnet ja haarukalla hienonnetut anjovisfileet. Anna muhia pari minuuttia ja lisää tomaattimurska. Keitä hiljaisella tulella noin 10 minuuttia mausta sokerilla ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele päälle yrtit, sekoita nopeasti. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: anjovis
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5