Valkosipulinen jauhelihapasta

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosipulinen jauhelihapasta

Ainekset

4 annosta
1 400 g (vähärasvaista naudan) jauhelihaa
2 1 paprika
3 100 g valkosipulikevyttuorejuustoa
4 1 prk (400 g) tomaatti-pastakastiketta
Lisäksi:
1 350 g pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 74 g 295 g
Proteiinia 36 g 146 g
Rasvaa 10 g 40 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 2 251 9004
Energiaa kcal 538 2152

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista jauheliha paistinpannulla. Hienonna loppuvaiheessa joukkoon paprika. Sekoita loput ainekset joukkoon. Keitä pasta kypsäksi. Valuta vesi pois ja tarjoa jauhelihakastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5