Valkosipulimarinoidut oliivit

21.4.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosipulimarinoidut oliivit

Tarjoa marinoituja vihreitä oliiveja patonkiviipaleen päällä cocktailtikulla kiinnitettyinä.

Ainekset

1 200 g vihreitä kivettömiä oliiveja
2 1 tl provencen yrttiseosta
3 1 tl sormisuolaa
4 3 valkosipulinkynttä
5 sitruunaviipaletia
6 oliiviöljyä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 4 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 40 g
Kuitua 9 g
Energiaa kJ 1588
Energiaa kcal 380

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: oliiviöljyä

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane oliivit, viipaloidut valkosipulinkynnet, sitruunaviipaleet ja mausteet lasipurkkiin. Kaada päälle öljyä niin, että ainekset peittyvät. Anna maustua jääkaapissa 2–3 päivää.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: oliivi valkosipuli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5