Valkosipulihärkä

13.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosipulihärkä

Ainekset

4 annosta
1 500 - 600 g naudan ulkofileetä
Marinadi:
1 0,5 dl öljyä
2 0,5 dl punaviiniä tai punaviinietikkaa
3 2 - 6 valkosipulin kynttä suikaleina
4 1 tl mustapippurirouhetta
5 2 - 4 rkl hunajaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita marinadi. Leikkaa liha poikkisyin paksuiksi viipaleiksi ja siitä kuutioiksi ja laita pakastepussiin. Kaada marinadi päälle ja sulje pussi solmulla. Nosta pussi jääkaappiin kahdeksi päiväksi ja käännä sitä välillä kevyesti puristellen.Pujota lihapalat vartaisiin ja lämmitä huoneenlämpöön. Grillaa vartaat ja ripauta kypsinä niiden pinnalle suolaa. Tarjoa lisänä uuniperunoita ja salaattia sekä jotakin maustekastiketta.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5