Valkoiset kalapulla-tortillapizzat

8.7.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkoiset kalapulla-tortillapizzat

Pikapizzat kasataan kätevästi tortillaletuille. Mehevöitä pizzat ranskankermalla ja perunoilla. Lisää päälle valmiita kalapyöryköitä ja paista rapeiksi.

Ainekset

4 annosta
1 4 tortillaa
2 1 prk (200 g) ranskankermaa
3 1 pussi (150 g) juustoraastetta
4 3 - 5 perunaa keitettynä
5 0,5 kesäkurpitsa
6 6 - 8 aurinkokuivattua tomaattia
7 1 paketti (250 g) kalapyöryköitä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 52 g 206 g
Proteiinia 26 g 102 g
Rasvaa 39 g 155 g
Kuitua 6 g 24 g
Energiaa kJ 2 780 11122
Energiaa kcal 664 2658

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipellille. Sivele ne ranskankermalla ja laita juustoraastetta päälle.
  • Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa se juustohöylällä pitkiksi lastuiksi.
  • Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Asettele perunat ja kesäkurpitsat juustoraasteen päälle. Lisää kalapyörykät ja aurinkokuivatut tomaatit.
  • Paista pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes tortillan reunat ruskistuvat hieman ja juustoraaste sulaa. Tarjoa lisukkeena raikasta salaattia.
Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5